FUNDACIÓ “LA CAIXA” I CAIXABANK COL·LABOREN AMB LA FUNDACIÓ TUTELAR DEL RIPOLLÈS
29 d'octubre de 2020

Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb la Fundació Tutelar del Ripollès per donar suport a la Missió de la Fundació Tutelar, que és defensar, promoure i vetllar pel desenvolupament i respecte dels drets i la qualitat de vida de les persones que compten amb el suport d’alguna de les figures jurídiques contemplades al Codi Civil de Catalunya.

La Fundació Tutelar del Ripollès ha rebut una col·laboració de la Fundació “la Caixa” de 3.000 euros, canalitzada a través de l’Acció Social de CaixaBank.

La Fundació tutelar del Ripollès és un servei social especialitzat dins la Cartera deServeis Socials de la Generalitat de Catalunya i la finalitat del servei és acompanyar en la presa de decisions donant el suport adequat a cada persona en l’exercici de la capacitat jurídica, treballant de manera independent i essent la única entitat tutelar amb seu a la comarca del Ripollès, fent de la proximitat el tret diferenciat de qualitat.

tutelardelripolles.cat

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva tasca social, detectant necessitats d’entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2019, el 92% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social. La col·laboració entre totes dues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per a tirar endavant els seus programes.

A la signatura del conveni hi van assistir el director de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, Ivan Tibau i la directora de la Fundació Tutelar del Ripollès, Lídia Folgueiras.